Wie ben ik?

Mijn naam is Marian Biekart. Ik ben klinisch psycholoog en psychotherapeut en werk inmiddels meer dan 25 jaar in de geestelijke gezondheidszorg.

Ik bied hulp aan volwassenen (vanaf 18 jaar) met uiteenlopende psychische klachten:

van angstklachten, depressie, overbelasting, burn-out, trauma, werkproblemen tot persoonlijkheidsproblematiek en relationele problemen.

Wederzijds respect

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als cognitief gedragstherapeut. In de loop van de jaren zijn mijn behandelingen een mix geworden van cognitieve gedragstherapie, inzichtgevende en oplossingsgerichte technieken.


Wederzijds respect, veiligheid, professionaliteit en humor zijn voor mij belangrijke waarden. Ik zorg voor een prettige, persoonlijke omgeving, waarin u samen met mij kan werken aan uw problemen. Mijn professionaliteit blijkt uit onderstaande kwalificaties en uit het verplichte kwaliteitsstatuut voor de praktijk. Daarnaast heb ik maandelijks intervisie met collega’s en volg de ontwikkelingen in mijn vak via congressen en bijscholingen.Kwalificaties:

BIG geregistreerd klinisch psycholoog

(BIG nr 09049828125)

BIG geregistreerd psychotherapeut

(BIG nr 29049828116)

Lidmaatschap Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)


Het kwaliteitsstatuut van de praktijk is via deze link te lezen: kwaliteitsstatuut ggz 2019


Het privacystatement van de praktijk kunt u hier bekijken: Privacystatement.pdf


Klachten

Mocht u een klacht hebben over de behandeling dan hoop ik dat we er samen uit kunnen komen. Zo niet dan kunt u zich wenden tot de klachtencommissie van de LVVP.